srijeda, 28.04.2010.

14. In Love With A Girl



Laurie Phills

Ležala sam u krevetu, u svojoj sobi, nakon što me Chad odbacio doma, a Phoebe provjerila jesam li dobro. Na sreću mi roditelja nije bilo kod kuće. Dobili su godišnji odmor i otišli u Pariz na dva tjedna, pa sam bila sama kod kuće što mi je odlično pasalo. Znala sam da bi me ispitivali što mi je. Bila sam uplakana, lice mi je bilo crno od maskare i crveno od živciranja i plakanja.

Stevie me ovoga puta stvarno jako povrijedio i nisam mu mogla oprostiti. Prešla sam sedam puta preko prijevare jer sam ga voljela, jer mi je bilo stalo do njega, ali Phoebe je imala pravo. Trebala sam ju poslušati i prekinuti s njim nakon što mi je to učinio drugi put. Bila sam glupa što sam mu opraštala i vračala mu se, ali srce je govorilo više od razuma. Slijedila sam svoje srce, a ne razum. Sada sam odlučila slijediti ono drugo jer nisam više mogla dopustiti da me ponižava i radi budalu od mene.

Trznula sam kad sam čula vibraciju mobitela i glasnu pjesmu. Pogledala sam u ekran i ugledala Stevie-jevo ime. Ugasila sam mobitel i stavila ga natrag na stolić, te duboko uzdahnula. Okrenula sam se na bok i pogledala u prozor koji je bio otvoren. Zavjese su vijorile po zraku poput valova zbog jačeg vjetra koji je one večeri puhao.

Iznenada sam čula zvono. Podignula sam se s kreveta, otvorila vrata terase i pogledala prema vratima. Ugledala sam Stevie-ja kako hoda gore – dolje ispred ulaza. Odmahnula sam glavom, namrštila se i zatvorila ih. Nadala sam se da će otići ako ne budem otvarala. Ovoga sam puta bila odlučna.

Pozvonio je još nekoliko puta, a onda odustao. Čula sam samo tišini, pa sam duboko uzdahnula i sjela na krevet.

„LAURIE!!!“ –čula sam kako se dere ispod mog prozora.

Šokirano sam se dignula sa kreveta, prišla prozoru i primijetila ga ondje. Zakolutala sam očima, a on me nastavio dozivati. Da sam dobivala deset dolara svaki put kad sam čula kako izgovara moje ime u ono doba noći i ispred mog prozora, već bih bila bogata.

Izašla sam iz sobe, te se spustila niz stepenice. Trebala sam otvoriti vrata i riješiti ga se jer nisam željela da me više gnjavi niti da svojom dernjavom probudi cijelo susjedstvo. Duboko sam uzdahnula kad sam se približila vratima, okrenula sam ključ i izašla .

„Što želiš, Stevie?“ –prekrižila sam ruke na prsima.

Okrenuo se prema meni.

„Laurie, moramo pričati!“ –prišao mi je.
„Ti i ja više nemamo o čemu razgovarati.“ –rekla sam mu hladno.
„Bio sam pijan, Laurie!“
„Mislim da te nisam pitala za objašnjenje. Rekla sam ti da nemamo o čemu razgovarati! Odlazi!“
„Dopusti da ti objasnim!“
„Stevie...“
„Da, Laurie?“

Duboko sam uzdahnula i ošamarila ga toliko jako da se čuo udarac. Čak me i ruka zaboljela, ali nije me bilo briga jer je zaslužio. Imao je sreće što nisam ciljala na njegovo međunožje. Možda sam i trebala, ali znala sam da bi neko vrijeme ležao u dvorištu, pa bi me nastavio gnjaviti čim bi ga bol prošla.

„Ti i ja više ne postojimo.“ –započela sam. „Ti i ja smo prekinuli!“
„Laurie, ne...“ –započeo je, ali sam ga prekinula tako što sam mu zaprijetila još jednim šamarom.
„Neću ti više opraštati. Nemoj me više nagovoriti da ti oprostim jer neću! Zadnji put sam ti oprostila nedavno, a ti to nisi znao cijeniti! Jednoga dana shvatit ćeš što si izgubio, ali jednoga dana će biti prekasno!“
„Laurie...“
„Zvat ću policiju ako me nastaviš gnjaviti, jasno? Nestani odavde i više ne želim ni čuti za tebe. Možemo se družiti jer imamo isto društvo, ali ti i ja nećemo više ništa imati!“
„Laurie!“
„Do viđenja, Stevie!“

Odmahnuo je glavom i želio nešto reći, ali okrenula sam mu leđa, vratila se u kuću i zalupila vratima zaključavši ih. Duboko sam uzdahnula. Osjećala sam se malo bolje nakon što sam mu to rekla. Voljela sam ga i dalje, ali nisam mu mogla dopustiti da me ponovno povrijedi. Previše suza sam potrošila na njega.

Chad Monroe's POV

Phoebe i ja nismo mogli spavati, pa sam ju pozvao kod sebe. Sjedili smo u dvorištu, iza moje kuće, na stolicama, pili sok kojeg sam napravio, te uživali u zvjezdanom nebu i laganom ljetnom povjetarcu.

Bilo mi je drago što je prihvatila moj poziv. Htio sam malo biti na samo s njom i uživati kao nekada, samo što u onom trenutku, nažalost, nije bila moja cura već samo prijateljica. Naravno, razmišljao sam o tome da se status promjeni među nama. Želio sam ju ljubiti, nježno ju milovati po kosi i tijelu dok spava, voditi ljubav s njom, grliti ju... Želio sam sve činiti s njom. Želio sam ju imati u zagrljaju dok polako tone u snu, dok promatra zvijezde ili sluša moje otkucaje srca u tišini.

O, Bože!!! Kako mi nedostaje sve to!“ –pomislio sam promatrajući ju.

Primijetio sam da svako toliko trlja ramena. Pretpostavio sam da joj je hladno, pa sam ušao u kuću, potrčao na kat i izvukao majicu dugih rukava kako bih ju ugrijao. Nisam znao kako bi mogla reagirati da ju zagrlim, pa sam se odlučio na jednu od svojih majica.

„Drži!“ –ispružio sam joj majicu.
„O, hvala!“ –nasmiješila se, te ju primila.

Obukla je majicu, podignula čašu i popila malo soka. Nagnula se na ležaljku, te ponovno pogledala u nebo.

„Opa!“ –uzviknula je.
„Što je bilo?“ –upitao sam.
„Zvijezda padalica!“
„Zbilja? Oh, vidim i ja jednu. Zašto ne zaželiš želju?“
„Ne vjerujem u to!“
„Otkad?“

Pogledala me u tišini, te sklonila pogled. Uzdahnuo sam jer sam znao na što je pomislila. Nikada nismo voljeli pričati o tome, ali smatrao sam da bi bilo najbolje da kad – tad počnemo onu temu. Htio sam joj se ispričati što sam ju povrijedio, ali ona bi svaki put promijenila temu. Nije mi dopuštala niti da spomenem ono što se dogodilo prošle godine.

„Hoćeš li mi ikada moći oprostiti?“ –upitao sam ju.
„Chad...“ –uzdahnula je i odmahnula glavom. „Nemoj to spominjati, molim te!“
„Spominjem to jer...“
„Najbolje je da odem doma!“
„Nemoj! Čekaj... Trebam prvo razgovarati s tobom!“
„Ne želim razgovarati o tome, ok?!“
„Molim te!“

Odmahnula je glavom, dignula se sa stolice i ušla u kuću kroz vrata terase. Požurio sam za njom kako bih ju zaustavio jer sam želio ono riješiti u onom trenutku, ali ona me uporno izbjegavala. Otključavala je vrata i otvorila ih, a ja sam ih zatvorio prislonivši ruku na njima.

„Zašto me ne poslušaš?“ –upitao sam ju uzdahnuvši.
„Jer ne želim pričati o tome.“ –gledala je u pod. „Poštuj moju volju!“
„Volio bih to riješiti s tobom.“
„A ja bih voljela otići doma. Sutra se oboje dižemo rano i moram se naspavati!“
„Nikad ti nije bio problem buditi se rano prema tome... nemoj me izbjegavati!“
„ŽELIM DOMA, CHAD!“ –proderala se.

Uzdahnuo sam i otvorio vrata. Nisam ju želio zadržavati ako ona to nije željela. Uzdahnula je, rukom prošla kroz kosu, te skinula majicu.

„Hvala ti.“ –rekla mi je i ispružila mi ju.

Klimnuo sam glavom.

„Dođem sutra po tebe, ok?“ –uzvratila je.

Klimnuo sam glavom.

„Laku noć, Chad.“ –nastavila je, te se spustila niz stepenice.

Zatvorio sam vrata, zaključao ih, te pomirisao majicu. Još je imala isti miris koji je bio melem za moje nosnice.

Phoebe Devis's POV

Chad i ja sjedili smo u čekaonici. Svatko je radio svoje stvari. Ja sam čitala novine, a on igrao igrice na mobitelu. Uzdahnula sam. Svako toliko bih ga gledala krajičkom oka pitajući se o čemu on razmišlja. Jutros smo jedva progovorili nekoliko riječi. Bilo mi je neugodno razgovarati s njime zbog onoga što se dogodilo prethodne noći.

Ponašala sam se užasno prema njemu, a preko noći nisam ni oka sklopila. Dočekala sam jutro jer sam razmišljala o tome kako sam učinila ogromnu pogrešku. Trebala sam pričekati da mi on kaže što je želio. Jako me zanimalo zbog čega je želio razgovarati o prošlosti, o našem prekidu, ali istovremeno me bilo i strah jer nisam znala što je točno htio reći.

„Hvala što si došao sa mnom.“ –rekla sam mu.
„Nema problema.“ –pogledao me, te nastavio igrati igrice na mobitelu.

Sinoć sam ga zamolila da dođe sa mnom kod ginekologa. Čekali smo Allison u predvorju jer je njega bilo sram biti ondje gdje sve žene. Svako toliko sam gledala prema stepenicama kako bih vidjela da li dolazi Allison jer bih čula korake, ali razočarala bih se svaki put.

Dignula sam se sa stolice i počela hodati gore – dolje, ispred Chada koji je ovoga puta pogledao u mene. Pratio je mirno, u tišini, svaki moj korak dok sam ja nervozno gledala prema stepeništu. Zanimalo me kako je prošlo i da li je u redu. Chad i ja smo ju pokušali još jednom nagovoriti da prizna Simonu, pa da zajedno odluče, ali odbila nas je poslušati. Allison me baš živcirala kad je bila toliko tvrdoglava.

„Hej...“ –iznenada se pojavila na vratima.
„Hej!“ –pogledala sam u nju, a Chad se dignuo sa stolice. „Kako si?“
„Nema je više...“ –uzdahnula je.

Primijetila sam kako joj suze kližu niz lice. Uzdahnula sam, prišla joj i snažno ju zagrlila.

„Bebe nema više!“ –zajecala je i snažno me zagrlila.

Osjećala sam se užasno jer nisam znala kako bih joj mogla, kako bih joj ublažila bol.

Title credit ~ In Love With A Girl By: Gavin DeGraw


Posveđeno njemu jer nam je 2 godine i 10. mjeseci veze. :)

- 00:00 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gdje si sad moja najljepša moja najdraža,
čija te ruka pokriva,
čije ime šapneš prije sna
možda moje jer na tren pomisliš na nas,
al nešto u tebi zna.
Ispod ovih oblaka nikad više ti i ja


~Gdje si sad
By: Zoran Mišić


Phoebe Davis
Image and video hosting by TinyPic

I just want to start again,
And maybe you could show me how to try


Chad Monroe
Image and video hosting by TinyPic

The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over


Laurie Phills
Image and video hosting by TinyPic

Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently


Simon Kama
Image and video hosting by TinyPic

I'm loving what you wanna wear
I wonder what's up under there


Allison McBones
Image and video hosting by TinyPic

Because these things will change
Can you feel it now?


Stevie Geronimo
Image and video hosting by TinyPic

It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do


Ashley Monroe
Image and video hosting by TinyPic

'cause when you're fifteen and somebody tells you they love you
You're gonna believe them


Ron Williams
Image and video hosting by TinyPic

I wanna be different
I wanna be not the same they are


Sandra Erikson
Image and video hosting by TinyPic

'Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone


01. 02. 03. 04. 05. 06.
07. 08. 09. 10. 11. 12.
13. 14. 15. 16. 17. 18.
19. 20. 21. 22. 23. 24.


Image and video hosting by TinyPic

Copyright © 2010.
By:Phoebe.


layout


Designer: BallonDesign
Resources |+|